Ainutlaatuinen mahdollisuus

Header Facebook 2016 (002)

Etsitkö mahdollisuutta pieneen yritystoimintaan tai uutta edustusta?

Card Group Suomi on aina kiinnostunut ihmisistä, jotka viihtyvät myyntikentällä sekä asiakaspalvelussa.

Nytkin etsimme yrittäjää pääkaupunkiseudulle sekä edustajaa Itä-Suomeen.

Toimit onnittelukorttien ja lahjatarvikkeiden toimittajana paikallisille jälleenmyyjille, kuten marketit, kirjakaupat, vaateliikkeet ja sisustusliikkeet. Rakennat oman asiakaskuntasi laadukkailla tuotteilla, jotka ovat myyntitilillä liikkeissä. Työ sopii lisäansioksi, toisen edustuksen sivuun tai vaikkapa opiskelijalle.

Card Group on perustettu Ruotsissa 1997 ja sen jälkeen se on laajentunut menestyksellä 45 maahan. Card Group on Ruotsissa saanut ”Vuoden 2015 menestyjä” -palkinnon. Ainutlaatuiset ja näyttävät tuotteemme ovat myyntimenestyksiä.

Yhteydenotot

Nelly Korteniemi
Card Group Suomi
040 564 5264
nelly.korteniemi@cgsuomi.fi 

 

Franny Awards 2014

Franchisingketjut sijoittautuivat parhaiksi työpaikoiksi
Jos kiinnostuit, ota yhteys.

Katso myös:
fransilogo

Teemu Moilasen (ketjun yrittäjä) mietteitä

CardGroupin franchising-yrittäjyys on erinomainen ja antoisa ammatti
– Tässä yrittäjyydessä työnteko ja sitoutuminen tavoitteisiin palkitsee tekijän, sillä kasvattamalla asiakkaiden myyntiä voi samalla vaikuttaa omaan ansiotasoon – siis todellinen win-win-mahdollisuus. Pääsen tapaamaan yritysten päättäjiä, ja voin vaikuttaa omiin työaikoihini ja missä milloinkin työskentelen, kertoo CardGroup-yrittäjä Teemu Moilanen.

Vahvan ketjun tuki apuna
Teemu arvelee, että yksin olisi hankalaa suunnitella esimerkiksi mallistoja ja telineratkaisuja. Tässä on suureksi avuksi pitkälle kehitetty tuotekehityskonsepti ja ketjun tuki, vuonna 2011 CardGroup-uran aloittanut Teemu kertoo.

– Keskittymällä olennaiseen eli kasvattamalla myyntiä ja huolehtimalla hyvästä varaston kiertonopeudesta saa parhaimman tuloksen aikaiseksi. Kun asiakkaat ovat tyyväisiä, tulee itsellekin hyvä mieli. Aktiivinen työskentely vaatii kuitenkin vastapainoa ja omasta hyvinvoinnista kannattaa pitää huolta, ahkerasti matkusteleva Teemu lisää.

Oletko kiinnostunut yrittäjyydestä, tuotteistamme tai saamaan lisätietoja. Ota rohkeasti yhteyttä.

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti