Etsimme yrittäjää Itä-Suomeen

Me olemme erilaisia

CardGroup on kortti- ja lahjatarvikkeiden franchising-ketju, jonka perusarvo on liten solloggaerilaisuus. Oman tuotekehityksemme ansiosta tuotteet, teemat, materiaalit ja palvelukonseptimme ovat perusarvomme mukaisia ja sen vuoksi erotumme tuotekategoriamme massasta. CardGroup on perustettu Ruotsissa 1997 ja sen jälkeen konsepti on levinnyt menestyksekkäästi 44 maahan. Palvelukonseptimme mukaisesti tuotteet ovat liikkeissä myyntitilillä, joten uudet asiakkaat pääsevät mukaan riskittä. Laadukasta ja riskitöntä on helppo myydä. Tuotteiden lisäksi konseptissa on tärkeää hyvät yrittäjätyypit.

Etsimme nyt joukkoomme sopivasti erilaista yrittäjää Itä-Suomeen

Paikkasi franchising-ketjussamme olisi Iisalmi/Kuopio/Joensuu -alueella, jossa on hyvällä alulla oleva asiakaspohja. Alueelta saa tuloja heti. Alue ei ole valmis, joten sinulla on mahdollisuus kehittää ja kasvattaa liiketoimintaa. Yrittäjänä huolehdit jo olemassa olevien asiakkaiden laadukkaasta palvelusta, hankit uusia asiakkaita ja olet kasvomme vähittäiskaupassa. Paras ominaisuutesi on positiivinen asenne.

Erilaisuutemme näkyy myös yrittäjillemme. Haluamme, että kaikki menestyvät ja tuemme yrittäjiä monella tapaa. Tarjoamme valmiin liiketoimintamallin, asiakaspohjan ja tuotteet. Koulutamme työhön, tarjoamme yritysvalmennusta ja rahoitamme liiketoiminnan laajenemista.

Jos kiinnostuit, ota rohkeasti yhteyttä.

Nelly Korteniemi
nelly.korteniemi@cgsuomi.fi
www.cgsuomi.fi
p. 040 564 5264

http://cgsuomi.fi/?page_id=4

franchising-logo varsinainen jasen valokuva

Nimi (pakollinen)

Sähköposti (pakollinen)

Aihe

Viesti