Etelä-Pohjanmaalle etsitään uutta yrittäjää

”Aloita yrittäjänä palkitussa franchisingketjussa”rekrybanneri

Myynnissä jo valmis liiketoiminta valtakunnallisessa franchisingketjussa alueella Etelä-Pohjanmaa.

Toimit onnittelukorttien ja lahjatarvikkeiden toimittajana paikallisille jälleenmyyjille, kuten marketit, kirjakaupat, vaateliikkeet ja sisustusliikkeet. Otat haltuusi alueen, jolla on jo hyvä asiakaspohja, myyntiä ja mahdollisuuksia kasvuun. Liiketoimintaasi voit hoitaa kotoa ja tarvitset käyttöösi vain auton, tietokoneen ja pienen varastotilan. Sinusta tulee osa Card Group Suomea, joka on maanlaajuinen franchisingketju. Ketjulla on hyvä tuki yrittäjille, koulutus ja yrittäjävalmennukset. Olemme Suomen franching-yhdistys ry:n jäsen.

Käyt asiakasliikkeissä kuukausittain ja toimitat asiakkaalle myyntitiedot sekä huolehdit, että liikkeessä on oikeanlaista tavaraa. Tuotteet myyvät itsensä 7 päivänä viikossa, sillä ne erottuvat muista tuotevalikoiman tuotteista “We are Different”. Tarjoat tuotteita asiakkaille myyntitilille eli asiakas maksaa vain myydyistä tuotteista. Ei investointeja, ei riskiä ja aikaa sekä vaivaa säästävä toimintamallimmme on helppo myydä. 

Tarvitse pienen alkupääoman. Card Group rahoittaa kasvua uusiin liikkeisiin. 

Card Group on perustettu Ruotsissa 1997 ja sen jälkeen se on laajentunut menestyksellä 45 maahan. Card Group on Ruotsissa saanut “Vuoden 2015 menestyjä” -palkinnon. Card Group on suurin franchisingketju kortti- ja lahjatarvike tuoteryhmässä. Ainutlaatuiset ja näyttävät tuotteemme ovat myyntimenestyksiä.

Yhteydenotot

Nelly Korteniemi
Card Group Suomi
p. 040 564 5264
nelly.korteniemi@cgsuomi.fi
www.cgsuomi.fi