Card Group Suomi Noora Kursun taustajoukkoihin

Card Group Suomi on tehnyt sponsorisopimuksen nuoren Rovaniemeläisen moottorikelkkailijan Noora Kursun kanssa. Tarkoitus on tukea Nooran matkaa tämän vuoden MM-kisoihin, jotka pidetään 1.4. Ruotsissa Älvsbyssä.

       Noora on tuttu aikaisemmasta lajista, jossa hevosvoimia oli hieman vähemmän eli ratsastuksesta. Kun uusi laji tuli puheeksi, ei ajatus sponsoroinnista tuntunut lainkaan hullummalta. Nuorten sponsorointi on rahankäyttöä, josta jää hyvä mieli, toteaa Card Group Suomen toimitusjohtaja Nelly Korteniemi.

Noora on 17-vuotias Rovaniemeläinen moottorikelkkailija. Hän aloitti lajin parissa 2012 LAMK:n junnutreeneissä ja nyt on tähtäimessä jo toiset MM-kisat. Noora panostaa lajiin nyt tosissaan ja hän onkin ensimmäinen moottorikelkkailija, joka on päässyt Lapin urheiluakatemiaan.

Card Group on Ruotsissa 1997 perustettu franchising ketju. Ketju on palkittu muun muassa ”Vuoden saavutus 2015” –  ja ”Paras franchising” -palkinnoilla Ruotsissa. Card Group tarjoaa vähittäiskaupalle laadukkaita tuotteita, jotka ovat tuotekategoriansa myydyimpiä tuotteita. Ketjun tuotteita myydään jo 45 maassa. Card Group Suomen toiminnan takana on Rovaniemeläinen NIK Consulting Oy ja Nelly Korteniemi. 

Lisätietoja antaa Nelly Korteniemi/Card Group Suomi/www.cgsuomi.fi
http://www.noorakursuracing.com/